اصول و فنون مذاکره مفهوم عام و گسترده ای است که می توان از آن برای یک صلح جهانی و یا برطرف کردن مشکل دو انسان پیدا کرد. اصول و فنون مذاکره برای رسیدن به یک نقطه اشتراک میان دو الی چند تن یا چند گروه صورت می گیرد و هدف از انجام آن برطرف شدن اختلافات و رسیدن به نقطه اشتراکی است که برای تمام افراد یا گروه های مذاکره کننده سود داشته باشد .
احساسات، شانس و سحر و جادو هیچ جایی در اصول و فنون مذاکره ندارند و نکته ای که حائز اهمیت است اینجاست که فرد مذاکره کننده باید تکنیک های این هنر را بشناسد و بعد وارد مذاکره شود چرا که در مذاکره، افراد هم امتیاز می دهند و هم امتیاز می گیرند اما هنر اصول و فنون مذاکره در این است که شما بتوانید کمترین امتیاز را بدهید و بیشترین امتیاز را بدست آورید و در عین حال اشتیاق طرف مقابلتان را برای ادامه همکاری و گفت و گو نیز حفظ کنید(آموزش بازاریابی در تبریز).
اصول و فنون مذاکره چیست؟
هنر مذاکره شرط موفقیت مدیر پروژه است. شغل مدیریت بیش از شغل های دیگر مذاکره نیاز دارد. در بسیاری از اوقات مدير پروژه قدرت ندارد به دیگران بگوید این کار را بکن، آن کار را تکن؛ بنابراین چاره ای نمی ماند جز گفت و گو و جلب نظر دیگران برای رسیدن به هدف.
برای مثال، با مدیران ستادی مذاکره می کنند تا نیروی لازم برای پروژه را از آنها بگیرند؟ با عرضه کنندگان مذاکره می کنند تا مواد و خدمات لازم برای تکمیل به هنگام پروژه را به دست آورند؛ با اعضای تیم و مدیریت ارشد درباره مسئولیت های پروژه، تاریخ تکمیل کارها و بودجه مذاکره می کنند و با مشتریان درباره هزینه ها، تاريخ های تکمیل پروژه و تغییر های آن مذاکره می کنند.
به دلیل گوناگونی شرایط موفقیت، استراتژی اصول و فنون مذاکره بسته به مورد فرق می کند. مدیر پروژه هنگام مذاکره با عرضه کنندگان شاید رویکرد رقابتی را دنبال کند تا بتواند مواد یا خدمات را با کیفیت یکسان از منابع گوناگون تهیه نماید. ولی اگر تنها یک عرضه کننده خوب داشته باشیم، وی رویکرد همکاری را خواهد گزید. در مذاکرات دیگر، یعنی جایی که هدف حفظ رابطه با اعضای تیم با مشتریان است رویکرد مذاکره از جنس همکاری خواهد بود. در این مقاله درباره ویژگی های اصول و فنون مذاکره شرایط مناسب برای مذاکره، مراحل آمادگی برای مذاکره، معرفی اصول و فنون مذاکره سخن می گوئیم.
تعریف اصول و فنون مذاکره
مذاکره فرایندی است که در آن دو نفر یا بیشتر که مواضع رویارو دارند می کوشند با تعديل مواضع خود یا دادن پیشنهادهای جدیدی که با مصالح کلی آنان سازگار باشد، به توافق برسند . یکی از اصول و فنون مذاکره اطلاع از زمانبندی مذاکره است. شاید این زمان بسیار کوتاه باشد و نظرها در چند ثانیه مبادله شود، یا بلند باشد و چند ماه یا حتی چند سال به درازا بکشد. پس برای مذاکره باید وقت کافی داشته باشیم. گاه افراد از مذاکره سر باز می زنند تا وقتشان صرف چانه زنی نشود(آموزش مارکتینگ در تبریز).
کسی دوست ندارد از روی ناچاری گفته های طرف دیگر را بپذیرد و طرف ها گمان دارند اگر بکوشند بر طرف دیگر اثر بگذارند می توانند مذاکره را به دلخواه پیش ببرند. مذاکره کنندگان اگر حس کنند رسیدن به توافق بهتر از گزینه های دیگر است مذاکره را تا رسیدن به نتیجه دنبال می کنند اصول و فنون مذاکره گزینه های دیگری هم دارد. از جمله: گستن مذاکره کمک خواهی از مقام های بالا برای بازبینی، بردن اختلاف نزد داور یا دادگاه، و ساده تر همه، نادیده گرفتن پیشنهاد طرف دیگر.
شرط موفقیت در مذاکره
در جریان مذاکره معمولا طرف ها پیشنهادهای آغازین خود را نرم تر می کنند و می کوشند راه میانه را برگزیند. معمولا در اصول و فنون مذاکره از این رو در مذاکره توقع بده بستان دارند. گاه مذاکره کنندگان گزینه هایی را ابداع یا کشف می کنند که با خواسته های اصلی دیگران سازگار است. بدین ترتیب طرف ها بیش از زمانی که ناچار بودند به یک گزینه میانه تن دهند ،خرسند می شوند. شرط موفقیت در اصول و فنون مذاکره آمادگی است. کسی که آمادگی نداشته باشد ناچار به جای اثرگذار اثر پذیر می شود. اگر پیش از مذاکره به جنبه های گوناگون آن نیندیشیم توافق احتمالی کارساز نخواهد بود. در میدان رقابت اگر طرف بو ببرد آمادگی نداریم ما را به موضع دفاعي خواهد راند. اگر حس کند آماده نیستیم اعتماد به نفس او بیشتر خواهد شد و با آسودگی از خویش دفاع خواهد کرد.
در گام بعد اصول و فنون مذاکره باید دید چرا مذاکره می کنیم. باید دید جناح خودی کدام خواسته ها با نگرانی ها را دارد که در توافق با طرف دیگر باید دیده شوند. مصلحت، با پیشنهادهایی که در مذاکره به میان می آید فرق دارد. مصلحت اساس پیشنهاد است و پیشنهاد باید نگاهبان مصالحی باشد که از آنها برآمده است. در جریان مذاکره می توان پیشنهادها را سنجید. معیار سنجش، میزان پاسداری از مصلحت ها است. به همین ترتیب موفقیت مذاکره را می توان تشخیص داد. سنجه تشخیص این است که ببینیم توافق های به دست آمده تا چه اندازه سبب پاسداری از مصلحت ها شده است. بشنود، بنویسد، ببیند، و برنامه بریزد. به همین دلیل پیشنهاد می شود گروه مذاکره کننده چنان سامان داده شود که بتواند سه نقش رهبری، چکیده برداری، و ثبت را ایفا کند.
بازاریابی وابسته چیست؟
به عبارت دیگر، بازاریابی وابسته شباهت زیادی به فروش سفارشی سازی شده دارد. تفاوت این نوع بازاریابی با فروش سفارشی در این است که شما ارتباطات بین مشتری و فروشنده را هدایت میکنید و مشتریان از طریق پستهای وبلاگ شما به سمت وبسایت فروشنده یا تبلیغ دهنده هدایت میشوند.
اگر این کار درست انجام شود خیلی خوب است. توجه کنید که این روش، یک ابزار سریع برای ثروتمند شدن نیست. شما با استفاده از این استراتژی، باید برای به دست آوردن پول بیشتر، تلاش کنید. شما باید مزایا و معایب اصلی این روش بازاریابی را بررسی کنید تا مطمئن شوید این مسیر راهی است که برای حرکت در آن آماده هستید.
مزایا و معایب بازاریابی وابسته
مزایا:
این ابزار یک روش عالی برای کسب درآمد مناسب است:
اگر به طور تمام وقت روی وبلاگ خود کار نمیکنید، لینکهای شرکتهای وابسته و پستهای وبلاگ ابزار خوبی برای کسب درآمد هستند. با ترکیب صحیح سئو و نوشتن مطالب جذاب و صادقانه، میتوانید به دنبال کسب یک درآمد مناسب باشید(ثبت نام دوره بازاریابی در تبریز).
به تجربه بازاریابی نیاز ندارید:
میتوانید در اوقات فراغت خود این کار را انجام دهید:
فقط با کمی وقت و سرمایه گذاری در زمینه راه اندازی وبسایت، شروع به کار سایت با برنامه های وابسته و تولید محتوا با لینکهای وابسته، میتوانید درآمدزایی کنید.
معایب:
شما بر پیشنهادات، محصولات یا خدمات هیچ کنترلی ندارید:
شما نیازی به دخالت در فرآیند ارائه محصولات یعنی تولید، توزیع و فروش ندارید؛ اما در عین حال، هیچ کنترلی بر کالا و خدماتی که تبلیغ میکنید، ندارید.
این نوع بازاریابی میتواند رقابتی باشد:
بازاریابی شرکتهای وابسته نسبتاً ساده است، بنابراین تعداد زیادی از شرکتهای وابسته دیگر برای قرار دادن لینکها و هدایت مشتریان به شرکتهای درخواست دهنده تبلیغ، در حال رقابت هستند. حتی برخی از آنها در این زمینه تجربه زیادی دارند.
بازاریابان وابسته باید مراقب کلاهبرداری و روشهای فریب آمیز برنامه های وابسته متقلب باشند.اکنون که با مزایا و معایب این نوع بازاریابی آشنا شدید، اگر همچنان به بازاریابی وابسته علاقمند هستید، وقت آن است که جستجو کنید و اطلاعات بیشتری کسب کنید.
اگر امروز بخواهید وارد دنیای کسب و کارهای نو و استارتاپها بشوید، باید بدانید که یکی از ابتداییترین دانشهای مورد نیاز شما، دانش بازاریابی است. فرقی نمیکند که شما خیلی ساده بخواهید به عنوان یک مارکتر وارد یک بیزنس بشوید، یا یک طراح گرافیک باشید و حتی یک توسعهدهنده وب. در هر صورت، نیاز خواهید داشت تا ارتباط عمیقی با بخش مارکتینگ برقرار کنید و خودتان نیز بعضی از اصول بازاریابی را یاد بگیرید.
آموزش بازاریابی در تبریز
بازاریابی تعاریف مختلفی دارد و میتوانیم بگوییم به ازای هر متخصص بازاریابی معروف، یک تعریف بازاریابی در دنیا داریم! اما تمام این تعریفها، حول یک مفهوم میچرخد شما می توانید دوره بازاریابی در تبریز را در آموزشگاه آپادانا بگذرانید.
تفاوت بازاریابی و فروش در چیست؟
بسیاری از مردم بازاریابی و فروش را معادل هم میدانند و تصور میکنند که هدف نهایی بازاریابی، افزایش فروش است. در حالی که بازاریابی دنیایی بسیار گستردهتر دارد و فروش، تنها با قسمتی از این دنیا همپوشانی خواهد داشت. بازاریابی اهداف بسیاری دارد و از جنبهّهای مختلف به تعامل با مشتری و مخاطب میپردازد، در حالی که فروش تنها بر فروش خدمت و محصول و ایجاد تراکنش مالی تمرکز میکند.
تفاوت دیگر بازاریابی و فروش در فرایند آنها نهفته است. فروش معمولا یک فرایند خطی با یک نقطه شروع و پایان است، در حالی که بازاریابی مخصوصا مدلهای جدیدتر آن، چرخهای هستند که دائم تکرار میشوند.
بهترین آموزشگاه دوره بازاریابی در تبربز
آموزشگاه آپادانا یک موسسه آموزشی است که دورههای متنوعی را در زمینههای مختلف برگزار میکند. یکی از دورههایی که در این آموزشگاه برگزار میشود، دوره بازاریابی در تبریز است.
دوره بازاریابی در آموزشگاه آپادانا در تبریز به دانشجویان علاقهمند به حوزه بازاریابی و فروش ارائه میشود. این دوره به شرکتکنندگان کمک میکند تا مفاهیم، روشها و تکنیکهای مدرن بازاریابی را درک و به کار ببرند.
در طول دوره بازاریابی، شرکتکنندگان با مباحث مختلفی آشنا میشوند که شامل موارد زیر میشود:
اصول بازاریابی: در این قسمت، مفاهیم و اصول پایهای بازاریابی مورد بررسی قرار میگیرد. شرکتکنندگان با مفاهیم مهمی مانند بازاریابی مستقیم، بازاریابی دیجیتال، تحقیقات بازار، استراتژی بازاریابی و نحوه تعیین بازار هدف آشنا میشوند.
روشهای تبلیغات و ارتباطات بازاریابی: در این بخش، شرکتکنندگان با روشهای مختلف تبلیغات و ارتباطات بازاریابی آشنا میشوند. مواردی مانند تبلیغات تلویزیونی، رادیویی، آنلاین، روشهای رسانههای اجتماعی و روشهای رابطهمندی با مشتری مورد بررسی قرار میگیرد.
:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0